Barista/tka & Recepčný/á– Villa Rosa
20. júna 2025Koordinátor EU projektov – RRA ISTER
12. augusta 2025Kuchár/ka závodnej kuchyne– Hotel DAC BonBon
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
- Pripravovanie všetkých ponúkaných jedál (hlavné jedlá, polievky, šaláty, dressingy, oblohy).
- Zodpovednosť za kvalitu pripravených pokrmov.
- Dodržiavanie presne stanovených postupov prípravy jedál.
- Dodržiavanie prísnych hygienických štandardov a čistoty na pracovisku.
- Podieľanie sa na príprave jedálneho lístka.
- Kontrola kvality hotových jedál.
- Sledovanie správnych skladových zásob základných surovín.
Čo ponúkame?
- práca pre stabilného zamestnávateľa
- pravidelné vzdelávanie
- zamestnanecké zľavy
POŽIADAVKY NA ZAMESTNANCA
Preferovaná kvalifikácia a prax:
- stredoškolské s maturitou
- nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
Osobnostné predpoklady a zručnosti:
- samostatnosť
- znalosť modernej gastronómie
- ochota učiť sa
Jazykové znalosti:
slovenský jazyk: minimálne na stredne pokročilej úrovni
maďarský jazyk: minimálne na stredne pokročilej úrovni
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Spoločnosť DUNEA, a. s. sme založili v roku 2008, odkedy na slovenskom trhu pôsobíme v oblasti HR a finančných služieb. Špecializujeme sa predovšetkým na hiring a následný management ľudských zdrojov, na služby v oblasti účtovníctva, miezd a daňového poradenstva.
Kontakt
Tel.: +421 905 210 326
E-mail: kariera@dunea.sk
Mám záujem o pracovnú ponuku


