Lehetőségek fiataloknak

Segítünk megtalálni a testhezálló munkát: pályakezdőknek, általános iskolás tanulóknak, középiskolásoknak, főiskolai- és egyetemi hallgatóknak kínálunk önmegvalósítási lehetőséget különböző területeken. Olyan állásokat közvetítünk, amik az anyagi elismerés mellett hatással lehetnek a teljes szakmai életpályájára is.

Duális képzés ösztöndíjprogram

A középiskolás diákok duális képzése során tapasztalt szakemberek gondoskodnak a szakmai felkészítésről. A mellékkereseti lehetőségen túl az ösztöndíjprogram résztvevőit az iskola elvégzése után stabil állás lehetősége várja.

Menedzser gyakornok

Az egyéves gyakornoki programban izgalmas projekteken keresztül szerezhetnek praktikus tapasztalatot valódi szakemberek mentorálása mellett. A program befejeztével akár állandó munkaviszony is várja a résztvevőket.

Fizetett szakmai gyakorlat

A diákok számára fizetett szakmai gyakorlatot biztosítunk, hogy tapasztalatokat szerezzenek az adott szakterületen, miközben pénzkereseti lehetőséget kapnak további tanulmányaik finanszírozásához vagy a karrierjük elindításához. Az izgalmas bérezésen kívül gondoskodunk az egyéni fejlődésről is: amellett, hogy részt vehetnek érdekes és különleges projektekben, vonzó lehetőségként a program befejeztével stabil munkahely, a cég termékeire kapott kedvezmény, valamint csapatépítő programok várják őket.